Εργαλείο

  Πώς να επιλέξετε το RCD

  • Εργαλείο

  Όπως και κάθε άλλη συσκευή, το RCD ή, όπως καλούνται επίσης διαφορικοί διακόπτες ρεύματος, έχει διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.Οι κύριες παράμετροι που δίνουν προσοχή κατά την επιλογή ενός RCD είναι:

  Εγκατάσταση υποδοχών σε γυψοσανίδα: οδηγίες

  • Εργαλείο

  Τον τελευταίο καιρό, η επένδυση τοίχων και η κατασκευή χωρισμάτων γυψοσανίδας έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς. Και αυτό έχει τα πλεονεκτήματά του. Πρώτον, είναι η φιλικότητα προς το περιβάλλον, η αντίσταση στη φωτιά, η αντοχή στην υγρασία και η ηχομόνωση, δεύτερον, η χαμηλή τιμή του υλικού, καθώς και η ταχύτητα κατασκευής του.

  Τριφασική σύνδεση κινητήρα

  • Εργαλείο

  Σύνδεση τριφασικού κινητήρα σε δίκτυο τριών φάσεωνΗ λειτουργία των τριφασικών ηλεκτρικών κινητήρων θεωρείται πολύ πιο αποδοτική και παραγωγική από τους μονοφασικούς κινητήρες ονομασμένους για 220 V.

  Αυτόματοι 3 φάσεων

  • Εργαλείο

  Για να υπολογιστεί η ισχύς της ονομαστικής τριφασικής αυτόματης συσκευής, είναι απαραίτητο να συνοψίσουμε τη συνολική ισχύ των ηλεκτρικών συσκευών που θα συνδεθούν μέσω αυτής. Για παράδειγμα, το φορτίο φάσης είναι το ίδιο:

  Ποιο μέγεθος καλωδίου χρειάζεται για τα 6 kW

  • Εργαλείο

  Υπολογισμός της διατομής του καλωδίου σύρματοςΤο υλικό κατασκευής και η διατομή των συρμάτων (όσο πιο σωστά είναι η περιοχή εγκάρσιας διατομής των συρμάτων) είναι ίσως τα βασικά κριτήρια που πρέπει να καθοδηγούν την επιλογή των καλωδίων και των καλωδίων ισχύος.