Καλώδια

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ φάσης και μηδέν

  • Καλώδια

  Αρχική »Θεωρία» Τάση »Τι είναι η φάση και το μηδέν στο ηλεκτρικό ρεύμα - μαθαίνουμε να εντοπίσουμε με διαφορετικούς τρόπους;Τι είναι η φάση και το μηδέν στο ηλεκτρικό ρεύμα - μάθετε να καθορίζετε με διαφορετικούς τρόπους;Τα ηλεκτρικά δίκτυα είναι δύο τύπων.

  Σύγχρονοι διακόπτες αφής

  • Καλώδια

  Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, η στροφή έχει φτάσει στον συνήθη διακόπτη οικιακού φωτισμού, ο οποίος έχει μετατραπεί σε διακόπτη αφής. Ένας διακόπτης αφής είναι μια ηλεκτρονική συσκευή συναρμολογημένη με βάση στοιχεία ημιαγωγών ή ένα τσιπ που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τον καταναλωτή, που συνήθως φωτίζεται, χωρίς μηχανική πρόσκρουση στο κλειδί.

  Δείκτες τάσης

  • Καλώδια

  Οι μετρητές τάσης είναι φορητές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να ελέγχουν την παρουσία ή την απουσία τάσης στα τμήματα που μεταφέρουν ρεύμα. Μια τέτοια δοκιμή είναι απαραίτητη, για παράδειγμα, όταν εργάζεστε άμεσα σε αποσυνδεδεμένα τμήματα μεταφοράς ρεύματος, όταν παρακολουθείτε την υγεία των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, εντοπίζετε ζημιά σε μια ηλεκτρική εγκατάσταση, ελέγχετε τα ηλεκτρικά κυκλώματα κ.λπ.

  Πώς να συνδέσετε τη λωρίδα LED

  • Καλώδια

  Ο τύπος ηλεκτρικού κυκλώματος που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση της λωρίδας LED εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: το μήκος της ταινίας και τον τύπο της. Συνήθως, το τυπικό μήκος λωρίδας LED είναι πέντε μέτρα.

  Προδιαγραφές καλωδίων NYM και χαρακτηριστικά εφαρμογής

  • Καλώδια

  Αυτό το προϊόν, το οποίο προορίζεται για την τοποθέτηση γραμμών AC και φωτισμού, πληροί όλες τις απαιτήσεις σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το καλώδιο NYM διακρίνεται από την ευελιξία του σε εφαρμογή και λόγω των ιδιοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών του συνιστάται να χρησιμοποιείται όχι μόνο στη βιομηχανία αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων κτιρίων κατοικιών.

  Τύποι και τύποι καλωδίωσης

  • Καλώδια

  Η σύγχρονη ζωή δεν μπορεί να φανταστεί χωρίς ηλεκτρική ενέργεια. Για την εξασφάλιση άνετων συνθηκών διαβίωσης και εργασίας, η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία των οικιακών συσκευών παρέχεται σε σπίτια και βίλες, γραφεία και διαμερίσματα.